پرش به محتوا
مجله آموزشی تجهیز شومجله آموزشی تجهیز شو
  • تجهیزات رستوران
  • تجهیزات فست فود
  • تجهیزات کافی شاپ
  • تجهیزات سرمایشی
  • سایر تجهیزات
  • تجهیزات رستوران
  • تجهیزات فست فود
  • تجهیزات کافی شاپ
  • تجهیزات سرمایشی
  • سایر تجهیزات
مجله آموزشی تجهیز شو

مقالات

نظافت تجهیزات آشپزخانه

اهمیت نظافت تجهیزات صنعتی آشپزخانه

مرداد 11, 1404
بهترین دستگاه پاستا پز

انقلابی در پخت پاستا : راهنمای جامع خرید بهترین دستگاه پاستا پز

مرداد 4, 1404
مکان مناسب راه اندازی رستوران

انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی رستوران

تیر 28, 1404
کاهش هزینه های آشپزخانه صنعتی

راهکارهایی برای کاهش هزینه های آشپزخانه صنعتی

تیر 27, 1404
طراحی آشپزخانه

نقش طراحی آشپزخانه در بهبود عملکرد

تیر 22, 1404
قیمت اجاق گاز صنعتی

قیمت اجاق گاز صنعتی در بازار : راهنمای کامل خرید در سال ۱۴۰۳

تیر 18, 1404
سارا آذری (مسئول فروش) پیام به واتساپ 09120959935
فریبا جعفری (مسئول فروش) پیام به واتساپ 09120959930
مجله آموزشی تجهیز شومجله آموزشی تجهیز شو
رمز موفقیت در هر کار، کسب اطلاعات همه جانبه پیش از هر انتخاب است .
02155310311
info@tajhizho.com
تهران- میدان شوش-خیابان فدائیان اسلام بعد از پل بعثت سمت راست نبش کوچه ۴۳ -پلاک ۳۱۲ فروشگاه توسعه نیکان آبا
  • دسترسی سریع
  • تجهیزات رستوران
  • تجهیزات فست فود
  • تجهیزات کافی شاپ
  • تجهیزات سرمایشی
  • سایر تجهیزات
مجله آموزشی تجهیز شومجله آموزشی تجهیز شو
رمز موفقیت در هر کار، کسب اطلاعات همه جانبه پیش از هر انتخاب است .
خانم جعفر پور 09120959930
info@tajhizho.com
تهران- میدان شوش-خیابان فدائیان اسلام بعد از پل بعثت سمت راست نبش کوچه ۴۳ -پلاک ۳۱۲ فروشگاه توسعه نیکان آبا
مجله آموزشی تجهیز شومجله آموزشی تجهیز شو
  • مقالات
  • تماس با ما

Recommended

View All
نظافت تجهیزات آشپزخانه

اهمیت نظافت تجهیزات صنعتی آشپزخانه

ADMIN SEO
4 روز پیش
بهترین دستگاه پاستا پز

انقلابی در پخت پاستا : راهنمای جامع خرید بهترین دستگاه پاستا پز

ADMIN SEO
2 هفته پیش
مکان مناسب راه اندازی رستوران

انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی رستوران

ADMIN SEO
3 هفته پیش
کاهش هزینه های آشپزخانه صنعتی

راهکارهایی برای کاهش هزینه های آشپزخانه صنعتی

ADMIN SEO
3 هفته پیش